Kategórie
 
 
 
 
 

História spoločnosti Roger Technology

Blog

Ak sa líšime ako ľudia, prečo by mali byť automatizácie brán rovnaké ?

Inovácie, špičková mechanika a nikdy nekončiaci technologický výskum sú prvky, ktoré robia z Roger Technology jedinečnú a odlišnú spoločnosť. Toto sú prvky, pre ktoré bola naša spoločnosť založená. To je aj dôvod, prečo sa nám nepáči, keď nás nazývajú výrobcom – sme talianskou výrobnou spoločnosťou. Výsledky našej spoločnosti sú mimoriadne a sú úplne založené na hodnote inovatívnych ľudí motivovaných vášňou. Ľudia, ktorí sa nikdy nevzdávajú, vyberajú si veľké výzvy, aby neupadli do monotónnosti. Ľudia, ktorí veria, že každý dobrý nápad vedie k veľkej zmene a lepšej budúcnosti. Od prvého dňa našej práce sme okamžite dali prednosť vývoju a výrobe vynikajúcej, úplne talianskej mechaniky, založenej len na špičkových železných a neželezných surovinách zaručenej bezchybnou výrobou a procesmi povrchovej úpravy.

História

Úplne sa vyhýbame mechanickým prevodovým systémom s plastom, teflónom alebo nylonom a všetky naše procesy kontroly kvality sme podrobne skúmali. Len o niečo neskôr, počnúc 90. rokmi, sme urobili prvý veľký krok v našej histórii implementáciou skutočnej masovej výrobnej linky pre úplne robotizované motory, čím sme sa stali referenčným outsourcingom pre veľké značky na trhu automatizácie brán. Najstrategickejší moment v živote našej spoločnosti nastal okolo roku 2010, kedy sa Roger Technology stal absolútnym priekopníkom vo vývoji digitálnej Brushless technológie pre motorizáciu brán s vývojom prvého digitálneho BRUSHESS motora a 24V DC nízkonapäťového digitálneho ovládača. Toto všetko sme prezentovali na medzinárodnom veľtrhu v Stuttgarte v roku 2012, kde sme vyvolali značný rozruch a ukázali svetu našu skutočnú hodnotu a obrovský talent. S príchodom technológie a 36V DC digitálnych ovládačov Roger Technology opäť preukázala svoju technologickú prevahu na trhu profesionálnych inštalatérov. Radi sa s vami podelíme o všetko, čo momentálne robíme, no predovšetkým je pre nás dôležité vysvetliť, že inovácie pre nás nie sú východiskovým bodom, ale kontinuálnym procesom zameraným na budúcnosť.

Ďakujeme za 40 rokov perfektnej spolupráce

Rovnako ako v „Príbehu spoločnosti Popoluška“ bola spoločnosť ELETTROMECCANICA FLORIAN založená v domácej garáži s cieľom poskytovať opravy a údržbu elektromotorov a systémov.

ELETTROMECCANICA FLORIAN sa zmenila na LA BITECNICA snc, kde sa bratia Floriánovci rozhodli úplne opustiť podnikanie v oblasti opráv a údržby a sústrediť sa výlučne na sériovo vyrábané vinutia elektromotorov pre externú výrobu.

V súčasnej lokalite Mogliano Veneto bol vytvorený prvý priemyselný závod, kde sa dosiahla produkcia viac ako 100 000 motorov/mesiac a mechanické výrobné linky boli kompletne robotizované, zamerané hlavne na zásobovanie motorov so všetkou mechanikou.

Bola založená značka ROGER TECHNOLOGY, bola zastavená všetka masová výroba pre outsourcing a začala sa výroba produktov značky Roger Technology so striedavou technológiou AC 230V.

Digitálna revolúcia sa začala výrobou 24V DC nízkonapäťových digitálnych Brushless motorov a vývojom digitálnych ovládačov, ktoré umožňujú úplné, elegantné a bezpečné riadenie automatizácie.

Roger Technology je v súčasnosti spoločnosť s 5 talianskymi výrobnými závodmi, 4 vlastnými obchodnými jednotkami a vlastní viac ako 10 000 metrov štvorcových, ktoré sú kompletne venované celkovému vývoju a výrobe riešení 100% VYROBENÝCH V TALIANSKU.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia